Periodieken


Door regelmatig nieuwsbrieven te versturen, blijven uw relaties op de hoogte van wat u doet. U kunt hen vertellen over uw nieuwe diensten, de markten waarop u actief bent, maar misschien ook over belangrijke wetgeving of technologie.

NARIM - Nederlandse Associatie van Risk en Insurance Managers
 
 
Nederlandse Associatie van Risk- en Insurance Managers. Het uitwisselen van kennis en informatie is voor de leden van de NARIM van groot belang. Daarnaast begint de organisatie zich meer en meer te profileren als belangenbehartiger van de beroepsgroep.
   

Dekker Zevenhuizen
 
Dekker Zevenhuizen B.V. is toonaangevend in de Nederlandse keukenbladen- en accessoires markt. Ruim 30% van de keukens die jaarlijks verkocht worden, is voorzien van de kwaliteits- producten van dit familiebedrijf. Dekker Zevenhuizen is gespecialiseerd in het bewerken van hoogwaardige bladmaterialen tot keukenbladen en aanverwante producten.
   

Leefbaar Zeewolde
 
Een onafhankelijke plaatselijke politieke partij uit Zeewolde. Sinds 2006 maakt Leefbaar Zeewolde deel uit van het college van B & W. Leefbaar Zeewolde is de grootste lokale politieke partij in de Gemeente Zeewolde in Flevoland.
   

SVA - Stichting Veiligheidszorg Amersfoort
 
De Stichting Veiligheidszorg Amersfoort coördineert de beveiliging van bedrijven op drie bedrijventerreinen in Amersfoort: Isselt, De Hoef en Calveen.