Huisstijlen


Uw huisstijl zegt veel over uw organisatie. Een goede huisstijl geeft uw gewenste identiteit weer en levert een belangrijke bijdrage aan uw imago. Wanneer wij een huisstijl ontwerpen zorgen we ervoor dat die aansluit bij de doelstellingen van uw organisatie.


Change Horizons
 
 
Rotterdams Organisatie en Adviesbureau op het gebied van project- en interim-management.
   

Nobel Glasenwassers & Servicebedrijf
 
Nobel Glazenwassers en Service- bedrijf is zich gaan richten op het werken met de zgn ‘telescoop glasbewassing’. Daarnaast kan het bedrijf ingezet worden voor zaken zoals graffitiverwijdering en schoonmaakwerkzaamheden voor zowel de particuliere markt als bedrijven.
   

Leerwerk Arbeidsadviezen
 
Leerwerk is gestart als oplei- dingsinstituut. Sedert 20 jaar levert Leerwerk kennis en expertise bij Leren en Werken. Leerwerk heeft een unieke, flexibele leergang voor oplei- dingen in het reïntegratievak.
   

CasaTrend Sliedrecht
 
CasaTrend is een eigentijdse woonwinkel gevestigd in Sliedrecht waar alles direct uit voorraad leverbaar is! U kunt bij hen op uw gemak rondkijken en in hun woonwinkel hebben zij diverse opstellingen van woonkamers, slaapkamers, keukens en bad- kamers.
   

VESEC - Verkeers- en Security Educatie Centrum
 
Verkeers- en Security Educatie Centrum B.V. verzorgt verschil- lende soorten rij-opleidingen. De rijopleidingen die zij aanbieden, zijn gericht op het verbeteren van de rijvaardigheid.
   

Van den Herk Glas
 
Leverancier en montagebedrijf uit Krimpen aan de Lek voor glas, glasproducten, bevestigingsma- terialen en aanverwante artikelen.