Partners


Partijen waarmee wij regelmatig projecten uitvoeren, zijn:

•  EastEnd-Arts, webdesign en webapplicaties
  EastEnd-Arts is gespecialiseerd in het maken van websites die zowel opvallend maar ook hoogst individueel zijn. De meeste web designers zijn vaak alleen technisch vaardig maar missen de creativiteit. EastEnd-Arts bestaat echter uit een aantal getalenteerde kunstenaars die plezier hebben in het werken met digitale media en presentaties.
   
•  Rijken & Jaarsma, tekstproducties en internetcommunicatie
Rijken & Jaarsma is een bureau met ervaren medewerkers die u in het vormgeven van uw communicatie kunnen ondersteunen. Het dienstenpakket strekt zich uit van copywriting en tekstbewerking tot het managen van een complete uitgave of van een geheel communicatieproject.
   
•  Mark Spruyt, illustraties
  Mark Spruyt werkt al jaren als veelzijdig illustrator. Op de website van Tekenteam vindt u een selectie van het werk dat hij de afgelopen jaren gemaakt heeft.
    
•  Boomerang Fotografie
  Boomerang Fotografie is een commercieel fotobureau voor industrie, bedrijven, instellingen, overheid en media. Vragen? Vraag naar Jan Kok
   
•  Ontwerpkeuken, vormgeving en dtp
  In de Grafische Ontwerpkeuken worden recepten ontwikkeld met de ingrediënten die uw organisatie onderscheiden. Met het oog voor uw eigen smaak worden creativiteit en grafische kennis ingezet om een ontwerp van concept tot eindproduct te bereiden. Met passie voor het creatieve vak worden passende oplossingen vormgegeven voor al uw communicatieve uitingen.
   
•  Onesto automatisering, systeembeheer
  Onesto is een compacte organisatie waarbij snel en adequaat inspringen op uw IT vraagstukken voorop staat. Door de uitgebreide expertise kan er een breed scala aan diensten worden aangeboden.
image/gif
PR Projects is een samen­werkingsverband van Met Opzet en EastEnd-Arts.
Daarnaast beschikken wij over een uitgebreid netwerk van (freelance werkende) grafische ontwerpers uit verschillende disciplines. Wij bieden onze opdrachtgevers volledige service wanneer het gaat om fotografen, illustratoren, tekstschrijvers, vertalingen en vormgeving.

Bezoek: www.pr-projects.nl