Huisstijlen


Uw huisstijl zegt veel over uw organisatie. Een goede huisstijl geeft uw gewenste identiteit weer en levert een belangrijke bijdrage aan uw imago. Wanneer wij een huisstijl ontwerpen zorgen we ervoor dat die aansluit bij de doelstellingen van uw organisatie. Eerst brengen we in kaart wat u uit wilt stralen en waarom. Daarna ontwikkelen we een logo en een huisstijl en vertalen die naar de gewenste huisstijldragers.

Bent u een beginnende onderneming en ontbreekt een duidelijk logo, wilt u uw bestaand logo moderniseren of bent u toe aan iets geheel nieuws? Het imago van een bedrijf is belangrijk. Alle middelen waarmee uw bedrijf de klant benadert, moeten op elkaar zijn afgestemd. Dat wil zeggen dat de gehele huisstijl, inclusief briefpapier, enveloppen, visitekaartjes, offertes, facturen, formulieren en natuurlijk uw website uniformiteit uitstraalt. Wij ontwerpen herkenbare huisstijlen die aan deze voorwaarden voldoen.
HUISSTIJLELEMENTEN

De huisstijl van een bedrijf is opgebouwd uit een aantal huisstijlelementen. Zij vormen de bouwstenen waarmee de visuele identiteit wordt vormgegeven.
- logo
- typografie
- kleur
- beeld

Toepassingsgebieden
- correspondentiepakket
- informatiedrukwerk
- digitale media