Huisstijlbewaking


Waarom is goede, consistente grafische vormgeving zo belangrijk? Door één huisstijl uit te dragen bent u herkenbaar. Wanneer u verschillende lettertypes gebruikt of wanneer uw bedrijf steeds verschillend gevisualiseerd wordt, kan dit verwarrend en onprofessioneel overkomen. En dát is natuurlijk niet de bedoeling.

Als service bieden wij u huisstijlbewaking. In alle uitingen controleren en bewaken wij de huisstijl van uw bedrijf. Op deze manier heeft u er geen omkijken meer naar. Alles wordt geregeld, van het ontwerp tot de daadwerkelijke uitvoering. Wat voor soort communicatiemiddel u ook gebruikt: door middel van huisstijlbewaking creëert u herkenbaarheid.

SLEUTELWOORDEN

Uniformiteit en consistentie zijn sleutelwoorden als het gaat om uw communicatie. Alle uitingen moeten dezelfde uitstraling hebben en herkenbaar zijn, zodat uw doelgroep in één oogopslag ziet dat het van úw bedrijf afkomstig is. Daarom is het belangrijk dat uw huisstijl consequent wordt doorgevoerd, om zo een goede corporate identity op te bouwen.