Goedkope Rolex replica horloges online te koop


De referentie 16233 is het klassieke Rolex Datejust replica horloge, gemaakt van roestvrij staal en goud, met een kast van 36 mm, en past op bijna elke maat mannelijke en vrouwelijke pols. Als de tweekleurige look niet naar uw smaak is, is de Rolex-referentie 16234 een versie van roestvrij staal en witgoud die dezelfde functionaliteit biedt in een subtieler en ingetogener pakket. En aangezien deze twee geweldige horloges verkrijgbaar zijn in een breed scala aan wijzerplaten en armbanden, variƫren hun looks van flitsend en luxueus tot sportief en ingetogen.


The Reference 126300 - Voor een moderne klassieker is dit model de nieuwste iteratie van Rolex's 41 mm volledig roestvrijstalen Datejust, compleet met een slanke en strakke bezel. Met een solide middenschakel, meer verfijnde nokken en een kaliber 3235-uurwerk van de nieuwe generatie, biedt deze versie van de goedkope nep-Rolex Datejust aanzienlijk meer polsaanwezigheid dan het klassieke 36 mm-model, terwijl het nog steeds vasthoudt aan het algemene ontwerp van de kenmerkende collectie van het merk.


De nieuwe ref. 68278 - Nog steeds in de Datejust-collectie is de volledig geelgouden, middelgrote Datejust op de presidentiƫle armband van Ref. 68278. Met een diameter van 31 mm is dit horloge aanzienlijk kleiner dan de standaard kastmaat van 36 mm, maar aanzienlijk groter dan de "Lady President"-modellen van 26 mm en 28 mm, voor degenen die op zoek zijn naar een bijpassend horloge voor hun wederhelft. Valentijnscadeau voor iedereen met de klassieke replica Rolex Day-date President.


Als 36 mm te groot is en 31 mm iets te klein lijkt, dan zou de 34 mm Rolex Date precies goed moeten zijn. Functioneel identiek aan de grotere en kleinere Datejust-modellen, is de Rolex Date perfect voor je geliefde die altijd tussen twee maten lijkt te twijfelen. Maar deze luxe replica horloges zijn erg populair bij jonge mannen en vrouwen in Nederland.

Replica Rolex

De best beoordeelde Rolex referentie 115234 - Als vintage niet jouw ding is, is deze referentie een door en door modern, roestvrij staal en 18k witgoud met een klassiek 34 mm Rolex Date-ontwerp. Net als andere Zwitserse replica horloges in de huidige catalogus van Rolex, zijn de bandaanzetten iets dikker en is de middelste schakel van de armband sterk, waardoor het horloge merkbaar sterker om de pols zit dan het oude model.